Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Andreea Antonescu Sot

Polițiștii rutieri l-au prins drogat la volan aparatul special arătând că acesta se afla sub influența cocainei. Andreea Antonescu despre fostul său soț Traian Spak.

Andreea antonescu sot
Motivul Pentru Care Andreea Antonescu Nu A Divorțat Nici Acum Deși Nu Iși Mai Iubește Soțul Impact

Andreea Antonescu s-a întâlnit cu fostul soț.

Andreea antonescu sot

. Cei doi au împreună o fetiță pe Serena iar în ultima vreme au tot apărut zvonuri că ar fi la un pas de divorț. Ea precizează că motivul principal al divorțului a fost distanța dintre ei. Andreea Antonescu a declarat public că urmează să divorțeze. Sienna e o fetiță minunată perfectă este de departe cea mai mare realizare a mea.

În luna septembrie a anului trecut într-un interviu oferit revistei VIVA. Andreea antonescu stefan manolache andreea antonescu iubit andreea antonescu sot Traian Spak andrea antonescu divort silvia bravo ai stil printisorul taxiurilor de Teodora Ștefanov 10 Octombrie 2019 - 1154. Artista a plecat în Republica Dominicană privind totul ca pe o experiență bună de avut măcar o dată în viață. Andreea Antonescu este una dintre cele mai vechi artiste din industria muzicală.

Andreea Antonescu și-a revăzut fostul soț. Ce spune Andreea Antonescu despre fiica ei Sienna. Vedeta a vorbit și despre fiica ei Sienna care locuiește la Galați. Recent Andreea Antonescu a vrut să își testeze limitele și a acceptat provocarea pe care i-a oferit-o reality-showul Survivor România difuzat de Kanal D.

Niciodată să nu spui niciodatăPe de altă parte rațional vorbind îți voi spune acum că nu există varianta asta habar nu am o să vedem ce ne rezervă viitorul. Andreea Antonescu a spus ce crede cu adevărat despre fostul soț al Andreei Bălan și a făcut declarații acide la adresa acestuia. Asta după ce soțul ei George Burcea 32 de ani s-a ales zilele trecute cu dosar penal. Oamenii legii s-au deplasat imediat la fața locului numai că o dată ajunși la apartamentul indicat au avut parte de o surpriză.

Suntem în așteptarea actelor lui pentru că. Povestea lor de dragoste a fost una scurtă și s-a încheiat. Faptul că Andreea Antonescu a venit de cele mai multe ori singură în România i-a făcut pe mulți să se întrebe dacă nu cumva sunt probleme în Paradis. Vedeta a surprins momentul revederii pe rețelele sociale.

Ea a devenit consacrată alături de buna sa prietenă Andreea Bălan. Andreea Bălan 35 de ani trece prin momente cumplite. E mai mult de atât Andreea Antonescu şi Traian Spak. Fosta concurentă de la Survivor România 2021 a zburat în SUA împreună cu Sienna fiica ei acolo unde se află Traian Spak.

Nu s-a schimbat statutul deocamdată nu s-a schimbat nimicDe vreo patru ani se gândește toată lumea. Andreea Antonescu și soțul vorbesc despre relația lor. Despre divorţul dintre Andreea Antonescu şi Traian Spak s-a tot vorbit în ultima perioadă iar acum cel care a rupt tăcerea a fost chiar soţul cântăreţei. Andreea Antonescu și-a revăzut fostul soț.

Împreună fostul cuplu are o fiică Sienna în vârstă de 9 ani. Ce imagini a postat fosta faimoasă de la Survivor România. Andreea Antonescu s-a întâlnit cu fostul soț. O să vedem ce ne rezervă viitorul Întrebată dacă există vreo posibilitatea ca ea și Traian Spak să-și reia relația Andreea Antonescu a răspuns.

Miercuri noapte Andreea Antonescu a sunat la 112 reclamând că ar fi ţinută cu forţa într-un apartament din complexul Exclusive Residence. Înainte de orice ne dorim ca Sienna să fie bine fericită și pentru asta luptăm. În acest mod cei doi urmau să ajungă în față notarului pentru a-și spune adio. Sienna a plâns când În cadrul unui interviu oferit recent Andreea Antonescu a recunoscut că există probleme cât se poate de serioase în cuplu.

Artista a avut parte de o viață tumultoasă în ultimii ani după ce a divorțat de soțul ei Traian Spark. Pe de altă parte sursele spun că Traian ar fi făcut pași spre o împăcare însă Andreea Antonescu se ține tare. Artista și fiica ei Sienna au zburat în SUA pentru a se întâlni cu Traian Spak spre bucuria fetiței. Andreea Antonescu a mărturisit că.

Andreea Antonescu și Traian Spak au împreună o fetiță pe Sienna 10 ani care locuiește acum la mama cântăreței la Galați. Cântăreața Andreea Antonescu și omul de afaceri Traian Spak au fost căsătoriți timp de aproape 9 ani. Totul în contextul despărțirii actuale pe care Andreea Antonescu o traversează la început de 2020. Nu mă aşteptăm să fie George acolo nu m-a şocat absolut deloc chestia asta pentru că la urma urmei ştiu ce este între mine şi Andreea Bălan fosta lui soţie.

Cei doi susțin că nu au avut probleme în cuplu în ultimii 14 ani de zile. Andreea Antonescu și-a revăzut fostul soț. Soţul Andreei Antonescu prima reacţie după ce s-a aflat despre divorţ. M-am gândit că ar putea fi și aceasta o explicație mai ales că nu și.

Celebra cântăreață a făcut un anunț cât se poate de neașteptat despre fostul ei soț. Sienna a fost foarte emoționată să-și revadă tatăl așa cum se poate vedea în imaginile postate de frumoasa cântăreață. Pentru că soțul ei nu s-a întors din America lucrurile au fost tergiverstae până la o eventuală vizită de a lui Traian în România. Andreea Antonescu noi dezvăluiri despre familia ei după ce a vorbit de divorț.

Andreea Antonescu și soțul ei s-au căsătorit în urmă cu opt ani și au locuit ani de zile în America. Iată ce imagini a postat fosta concurentă de la Survivor România 2021 pe rețelele sociale. Au găsit-o pe Andreea Antonescu în compania iubitului Ştefan Manolache iar cei. Îi place să învețe la școală este pasionată de pictură dar și foarte talentată la muzică și în special la actorie a spus cântăreața.

Componenta trupei André a confirmat că nu mai formează un cuplu cu Ștefan Manolache. Artista și fiica ei Sienna au zburat în SUA pentru a se întâlni cu Traian Spak spre bucuria fetiței.

Andreea antonescu sot
Andreea Antonescu Despre Divortul De Sotul Ei El E Afectat De Ce Se Scrie Sufera In Adancul Sufletului Lui Wowbiz

Andreea antonescu sot
Soțul Andreei Antonescu A Rupt Tăcerea După Ce Au Anunțat Divorțul Ce S A Intamplat De Fapt Intre Ei

Andreea antonescu sot
Andreea Antonescu Anunț Neașteptat Despre Fostul Soț Ce S A Intamplat Acum Intre Cantăreață și Traian Spak Impact

Andreea antonescu sot
Andreea Antonescu Despre Divorţul De Soţul Ei Traian Procesul Va Merge In Instanţă

Andreea antonescu sot
Andreea Antonescu Incă Primește Sfaturi De La Soț Cei Doi Sunt In Divorț E Printre Prietenii Cei Mai Buni Libertatea

Andreea antonescu sot
Sotul Andreei Antonescu Le A Dat Vestea Tuturor Despre Al Doilea Copil Ce A Declarat Wowbiz

Andreea antonescu sot
Andreea Antonescu Anunț Neașteptat Despre Fostul Soț Ce S A Intamplat Acum Intre Cantăreață și Traian Spak Impact

Andreea antonescu sot
Divorteaza Sau Nu Uite Ce Au Facut Andreea Antonescu Si Fiica Ei De Ziua Lui Traian Spak

Andreea Antonescu și Traian Spak au împreună o fetiță pe Sienna 10 ani care locuiește acum la mama cântăreței la Galați. Împreună fostul cuplu are o fiică Sienna în vârstă de 9 ani.

Andreea antonescu sot
Andreea Antonescu Anunț Neașteptat Despre Fostul Soț Ce S A Intamplat Acum Intre Cantăreață și Traian Spak Impact

Recent Andreea Antonescu a vrut să își testeze limitele și a acceptat provocarea pe care i-a oferit-o reality-showul Survivor România difuzat de Kanal D.

Andreea antonescu sot

. Andreea Antonescu a mărturisit că. Faptul că Andreea Antonescu a venit de cele mai multe ori singură în România i-a făcut pe mulți să se întrebe dacă nu cumva sunt probleme în Paradis. Artista a avut parte de o viață tumultoasă în ultimii ani după ce a divorțat de soțul ei Traian Spark. În acest mod cei doi urmau să ajungă în față notarului pentru a-și spune adio.

Miercuri noapte Andreea Antonescu a sunat la 112 reclamând că ar fi ţinută cu forţa într-un apartament din complexul Exclusive Residence. Sienna a fost foarte emoționată să-și revadă tatăl așa cum se poate vedea în imaginile postate de frumoasa cântăreață. E mai mult de atât Andreea Antonescu şi Traian Spak. Suntem în așteptarea actelor lui pentru că.

Iată ce imagini a postat fosta concurentă de la Survivor România 2021 pe rețelele sociale. Celebra cântăreață a făcut un anunț cât se poate de neașteptat despre fostul ei soț. Cei doi susțin că nu au avut probleme în cuplu în ultimii 14 ani de zile. Andreea Antonescu și soțul vorbesc despre relația lor.

Totul în contextul despărțirii actuale pe care Andreea Antonescu o traversează la început de 2020. Andreea Antonescu și soțul ei s-au căsătorit în urmă cu opt ani și au locuit ani de zile în America. Cei doi au împreună o fetiță pe Serena iar în ultima vreme au tot apărut zvonuri că ar fi la un pas de divorț. Vedeta a vorbit și despre fiica ei Sienna care locuiește la Galați.

Fosta concurentă de la Survivor România 2021 a zburat în SUA împreună cu Sienna fiica ei acolo unde se află Traian Spak. Soţul Andreei Antonescu prima reacţie după ce s-a aflat despre divorţ. Ce imagini a postat fosta faimoasă de la Survivor România. Îi place să învețe la școală este pasionată de pictură dar și foarte talentată la muzică și în special la actorie a spus cântăreața.

Vedeta a surprins momentul revederii pe rețelele sociale. Andreea Antonescu s-a întâlnit cu fostul soț. Andreea Antonescu este una dintre cele mai vechi artiste din industria muzicală. Ea precizează că motivul principal al divorțului a fost distanța dintre ei.

Nu mă aşteptăm să fie George acolo nu m-a şocat absolut deloc chestia asta pentru că la urma urmei ştiu ce este între mine şi Andreea Bălan fosta lui soţie. O să vedem ce ne rezervă viitorul Întrebată dacă există vreo posibilitatea ca ea și Traian Spak să-și reia relația Andreea Antonescu a răspuns. Artista și fiica ei Sienna au zburat în SUA pentru a se întâlni cu Traian Spak spre bucuria fetiței. Andreea Antonescu și-a revăzut fostul soț.

Niciodată să nu spui niciodatăPe de altă parte rațional vorbind îți voi spune acum că nu există varianta asta habar nu am o să vedem ce ne rezervă viitorul. Andreea antonescu stefan manolache andreea antonescu iubit andreea antonescu sot Traian Spak andrea antonescu divort silvia bravo ai stil printisorul taxiurilor de Teodora Ștefanov 10 Octombrie 2019 - 1154. Despre divorţul dintre Andreea Antonescu şi Traian Spak s-a tot vorbit în ultima perioadă iar acum cel care a rupt tăcerea a fost chiar soţul cântăreţei. Pentru că soțul ei nu s-a întors din America lucrurile au fost tergiverstae până la o eventuală vizită de a lui Traian în România.

Cântăreața Andreea Antonescu și omul de afaceri Traian Spak au fost căsătoriți timp de aproape 9 ani. Andreea Antonescu noi dezvăluiri despre familia ei după ce a vorbit de divorț. Andreea Bălan 35 de ani trece prin momente cumplite. Au găsit-o pe Andreea Antonescu în compania iubitului Ştefan Manolache iar cei.

Ea a devenit consacrată alături de buna sa prietenă Andreea Bălan. Artista și fiica ei Sienna au zburat în SUA pentru a se întâlni cu Traian Spak spre bucuria fetiței. Andreea Antonescu și-a revăzut fostul soț. Oamenii legii s-au deplasat imediat la fața locului numai că o dată ajunși la apartamentul indicat au avut parte de o surpriză.

În luna septembrie a anului trecut într-un interviu oferit revistei VIVA. Artista a plecat în Republica Dominicană privind totul ca pe o experiență bună de avut măcar o dată în viață. Sienna e o fetiță minunată perfectă este de departe cea mai mare realizare a mea. Andreea Antonescu a spus ce crede cu adevărat despre fostul soț al Andreei Bălan și a făcut declarații acide la adresa acestuia.

Pe de altă parte sursele spun că Traian ar fi făcut pași spre o împăcare însă Andreea Antonescu se ține tare. Ce spune Andreea Antonescu despre fiica ei Sienna. M-am gândit că ar putea fi și aceasta o explicație mai ales că nu și. Nu s-a schimbat statutul deocamdată nu s-a schimbat nimicDe vreo patru ani se gândește toată lumea.

Povestea lor de dragoste a fost una scurtă și s-a încheiat. Andreea Antonescu și-a revăzut fostul soț. Componenta trupei André a confirmat că nu mai formează un cuplu cu Ștefan Manolache. Andreea Antonescu a declarat public că urmează să divorțeze.

Asta după ce soțul ei George Burcea 32 de ani s-a ales zilele trecute cu dosar penal. Sienna a plâns când În cadrul unui interviu oferit recent Andreea Antonescu a recunoscut că există probleme cât se poate de serioase în cuplu. Înainte de orice ne dorim ca Sienna să fie bine fericită și pentru asta luptăm.

Andreea antonescu sot
Andreea Antonescu Despre Divortul De Sotul Ei El E Afectat De Ce Se Scrie Sufera In Adancul Sufletului Lui Wowbiz

Andreea antonescu sot
Soțul Andreei Antonescu A Rupt Tăcerea După Ce Au Anunțat Divorțul Ce S A Intamplat De Fapt Intre Ei

Andreea antonescu sot
Andreea Antonescu Anunț Neașteptat Despre Fostul Soț Ce S A Intamplat Acum Intre Cantăreață și Traian Spak Impact

Andreea antonescu sot
Sotul Andreei Antonescu Le A Dat Vestea Tuturor Despre Al Doilea Copil Ce A Declarat Wowbiz

Andreea antonescu sot
Andreea Antonescu Despre Divorţul De Soţul Ei Traian Procesul Va Merge In Instanţă

Andreea antonescu sot
Divorteaza Sau Nu Uite Ce Au Facut Andreea Antonescu Si Fiica Ei De Ziua Lui Traian Spak

Andreea antonescu sot
Andreea Antonescu Incă Primește Sfaturi De La Soț Cei Doi Sunt In Divorț E Printre Prietenii Cei Mai Buni Libertatea

Andreea antonescu sot
Motivul Pentru Care Andreea Antonescu Nu A Divorțat Nici Acum Deși Nu Iși Mai Iubește Soțul Impact

Post a Comment for "Andreea Antonescu Sot"